Gymmet som gäller 2010

Även om jag har gymmat lite halvdant sedan 2008 så är det inte nu jag börjar fullt på allvar, med ett ordentligt schema och instruktioner som kommer följas till punkt och pricka. Det är dags att se vad min kropp klarar av att pressas till och hur resultatet kommer att bli. Visserligen började denna intensiva träning redan i december 2009, men jag planerar att följa den hela 2010.

Igår, var det benträning, och ack så ont jag har idag. Träningsvärk, givetvis. Det känns skönt med träningsvärk, eftersom man vet att man gjort ett bra jobb då. Precis som det ska vara. Inga dumheter längre. Idag blir det axlar som skall tränas, och jag kommer givetvis att logga allt i min iFitness applikation och se hur denna fungerar som hjälp, även om det kommer ta över en månad att verkligen se hur pass hjälpsam applikationen är.

Nu är det dags att byta om och gå ned, för att sedan komma tillbaka slutkörd. Gällande recensionerna så jobbar jag på dem. N.O.V.A borde vara alldeles strax vara avklarat, för en recension kommandes nästa vecka eller ett par dagar. Så håll utkik efter den, för det är den värd.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s