Säsong 14 tillbaka till rötterna?

Nu har två hela avsnitt visats av South Park säsong 14, och båda har hittils varit fantastiska. Även om det första avsnittet var tusen gånger bättre än andra, så var det andra också mycket bra och roligt. Något som jag märkt dock, är att South Park verkar vara på väg till sina rötter mer än senaste säsongerna, det är mer “juvenile” om man säger så, istället för att ha mer sofistikerade skämt. I alla fall om man tittar noga på det andra avsnittet, så det kanske är lite för tidigt för att spekulera efter två avsnitt, men det är fullt möjligt.

Bra eller dåligt? Personligen tycker jag att South Park fortfarande regerar. Öppningen för säsong 14 var helt mästerlig, definitivt så bra start som man kan få, och det är nog därför avsnitt nummer två inte uppskattades lika mycket. Precis som med säsong 13, där det första avsnittet var så bra att det andra inte kändes lika episkt. Det visar att South Park fortfarande har vad som krävs för att få mig att skratta som ingen annan serie och det är bra.

Löjligt imponerande hur South Park efter 14 säsonger fortfarande kan vara så roligt och starkt. Jag hoppas på minst sex säsonger till, för South Park är en serie jag tittar på i princip varje dag. Den är så pass mästerlig, och erbjuder underhållning som ingen annan serie har lyckats att leverera. Matt Stone och Trey Parker, ni är genier. Så simpelt är det. Onsdagar förblir speciella, för det är då ett nytt South Park-avsnitt visas.

Advertisements

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s