UFC 111 om 30 minuter

En av de grymmaste UFC-eventsen någonsin (räknar jag med) börjar om trettio minuter. Georges St-Pierre mot Dan Hardy, för welterweight-titeln. Frank Mir mot Shane Carwin för tungviktstiteln. Är detta ett event att se fram emot eller vadå?

För att göra allt roligare har jag givetvis satsat. Numera är det nästan obligatoriskt för mig. Varför? För att det höjer spänningen med flera tusen procent. Därför. Man tittar på matcherna på ett helt annat sätt. Ett sätt som jag anser betydligt roligare än annars. Men, givetvis satsar jag inte hela tiden, och har kul fortfarande, men det är något med dessa matcher där man har satsat. De förblir liksom speciella.

Jag satsade på Mir. En ny och förbättrad Mir än vad vi såg mot Lesnar där han blev förstörd. Mot en obesegrad Carwin som vunnit alla sina matcher i första rundan. En stenhård motståndare, där vinnaren av dessa kommer att få möta Lesnar, enligt Dana. Fast vi har en fullpackad tungviktsdivision i och med Dos Santos och Velaszquesz som i mina ögon båda förtjänar en match mot Lesnar också för bältet. Hoppas på att Lesnar blir frisk snabbt och kommer tillbaka för sin titel. Han har ju varit skadad i ett år, tråkigt, men sådant händer. Så missa inte UFC 111. Det kommer att bli fantastiskt underhållande.

Advertisements

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s