Trey Parker & Matt Stone Hotade

Skaparna av South Park, Matt Stone och Trey Parker har nu blivit hotade av muslimer. Ni kanske minns inlägget jag skrev förra veckan gällande hur South Park gjorde narr av religioner, och visade upp ********, proféten, i en björnkostym, så att det blev “ocensurerat” men när de ville visa honom i “naken” så censurerade nätverket Comedy Central honom. Detta hjälpte dock inte. Muslimer gjorde allt de kan – terrorisera.

Nu har diverse muslimhemsidor på nätet hotat Stone och Parker, lagt upp deras adress och dylikt och sagt att de skall passa sig. De visade även bilder på en person som blivit dödad för att han gjorde narr av ********, och de sa att “det också kan hända dem.” Patetiskt? Ja, det kan ni skriva upp. Tragiskt.

Vad är deras ursäkt? Jo, att koranen förbjuder detta. Och vad mer? Att koranen uppmanar att terrorisera folk som bryter mot den. Sorgligt? Absolut.  South Park gör narr av judar i varje episod. De gör även narr av kristna, buddister, och katoliker. Inte ett enda hot har de fått från någon av de andra religionerna, inte ett enda under dessa 14 år. Men muslimer, de hotar direkt och börjar sprida terror.

Ikväll återstår det att se om ******* visas alltså. Troligtvis inte. Troligtvis blir det att Comedy Central censurerar honom igen, även fast Stone och Parker inte vill det. På grund av hot och aggression så lär vi inte få se honom. Deras terror vinner återigen över friheten, tragiskt. Allt jag kan säga. Ren tragedi.

Advertisements

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s