Lost avslutas i helgen

Film och serier är två saker som jag verkligen gillar i livet, och jag följer väldigt många serier. Alldeles för många. Givetvis är varenda serie jag tittar på i världklass, annars hade jag inte slösat min tid, men det är ändå skönt (men också tråkigt) när en av mina absoluta favoriter “äntligen” tar slut.

Lost har jag följt i sex år. Skulle lägga den på topp fem sådär utan tvekan, och i söndags visades sista avsnittet här i USA. Och givetvis har jag inte sett ett enda avsnitt av säsong sex som är den sista. Varför? Två anledningar. Den första är för att jag inte följer serier via televisionen för att jag hatar reklamavbrott och allt trams. Men också för att på tv:n så visas avsnitten en gång per vecka och det kan jag ju inte acceptera. Hur kan man bara se ett avsnitt i taget och sedan måste man vänta en hel vecka för att se nästa? Och man får inte ens välja vilken tid. Näe, detta är oacceptabla förhållningar och därför jag ser hela säsongen så snabbt som möjligt när jag vill och hur ofta jag vill.

Nu på lördag morgon kommer jag att påbörja Lost säsong sex. Skall försöka få in åtta avsnitt på lördagen och åtta avsnitt på söndagen för att se klart alla 16 avsnitt. Det borde gå utan några större problem. Jag satt ju trots allt uppe i nästan 20 timmar för att se 24 säsong sju, något jag inte kommer att göra igen. Min kropp var minst sagt inte glad med mig. På tal om 24, så avslutas den serien också denna vecka, dock så vet jag inte när jag hinner att se på den sista säsongen. Lost kommer först, sedan har jag även Heroes och Desperate Housewives att avsluta också, följt av 24 som sagt. Lägg till andra aktiva serier som Mad Men, Entourage, Burn Notice, Smallville och så vidare så ser ni att mitt schema är fullpackat med serier. Sedan vill jag även börja titta på några nya som jag har hört är mycket bra som True Blood. Vart kommer jag få tiden till att detta? Får bli i sommar när jag inte har skola tror jag. Men i helgen avslutas Lost. Trist och kul, men man måste gå vidare. Det kommer fler mästerliga serier.

Advertisements

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s