Det är hett i tungvikts divisionen

Heayweights i MMA är inte det lättaste att hitta. I alla fall inte sådär ruskigt imponerande, tittar man på Strikeforce så finns kanske bara två-tre intressanta fighters, och i UFC var det samma sak först bara något år tillbaka. Nu har det börjat bli riktigt hett i denna division med många utmanare för titeln och lovande karriärer, vilket är kul då heavyweights ofta är väldigt roliga att titta på.

Vi har mästaren Brock Lesnar som nyligen försvarade sin titel mot monstret Shane Carwin, sedan har vi en ny utmanare i oktober, Cain Velaszquesz, och direkt efter honom har vi en till värdig utmanare, nämligen vinnaren mellan Roy Nelson och Junior Dos Santos. Det blir mycket titelförsvaringar för Lesnar på en kort tid och det gillas. Det ska bli mycket spännande att se om någon lyckas att ta hans bälte. (jag tror inte det på många år)

Sedan har vi ju lite större frågetecken som Frank Mir och Antonio Rodrigo Nogueira. Det verkar som att Nogueira är påväg mot slutet av sin karriär och Mir har sagt att han vill droppa ned en viktdivision till Light Heavyweight efter att han mött, och troligtvis avslutat Nogueiras karriär när de möts om ett par månader. Så det finns mycket att följa i heavyweight-världen nu och det gillar jag mycket. Den divisionen har varit alldeles för tyst och för död, och det är kul att se att den fått liv och mycket talanger. Keep ’em coming!

Advertisements

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to “Det är hett i tungvikts divisionen”

  1. Freak Says:

    Jag må vara en teknikextremist men jag tyckte inte Brock var så teknisk i senaste matchen. Iochför sig så har jag tyckt att det varit många matcher på senaste där det är mer fys och hjärta än teknik men det är ju även det en del av sporten.

    • CrazyBest Says:

      Brock var inte speciellt imponerande senaste, håller med. Men han vann faktiskt, och det kan man inte argumentera emot. 🙂 Carwin som fick credz hos mig med den matchen faktiskt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s