Ultimate Fighter 12

Nu har jag äntligen sett klart första avsnittet av The Ultimate Fighter säsong 12 och det var mycket lovande. Första avsnittet visar då vem som kommer få flytta in i huset och få en chans på ett UFC-kontrakt och vara med i resten av säsongen. Det vart några sköna fighter i elimineringen och det är ju alltid bra för oss fightälskare.

Denna säsong är det som sagt Georges St-Pierre mot Josh Koscheck som coachar och det är fokus på lättviktare vilket betyder mer fart än de föregående två säsongerna, och tro mig, det behövs verkligen. Jag tippar på en underhållande säsong och att matchen mellan St-Pierre och Koscheck kommer att bli en otrolig sådan då båda är på skyhög nivå i både wrestling och striking. Kan det inte vara december redan nu?

Härnäst har vi ett UFC event kommandes där Frank Mir möter Mirko Cro-Cop i huvudeventet. Kanske inte direkt sådär världsklass men jag tror ändå på att det blir en bra match och ett lyckat event generellt. Vi har Minotauro som slåss också och han är ju minst sagt en stigande stjärna som förr eller senare kommer att få en titelchans. Mycket fighting kommandes nu alltså och det är aldrig fel. Bring it on, come on!

Jag hoppas att denna man blir nästa welterweight-mästare.

Advertisements

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s